Hlavní obsah

Studentka si našla odvoz na sociální síti. Řidič ji omámil a zřejmě znásilnil, pak spáchal sebevraždu

– Bratislava
Právo, ivi (Bratislava)

Na sociální síti si našla odvoz na Velikonoce jedna vysokoškolačka na Slovensku. Cestou z Nitry do Trebišova ji však řidič omámil a možná i v autě znásilnil. Pak se oběsil, informovala televize Markíza.

Dívka si našla odvoz na sociální síti. Probrala se omámená v cizím autěVideo: TV Markíza

 
Článek

Studentka se ráno probudila na neznámém místě a okamžitě telefonovala svému otci, který volal policii. „Policistům se za krátký čas podařilo objevit místo, kde se mladá žena nacházela,“ uvedla trenčínská policejní mluvčí Elena Antalová.

Ženu našli svázanou a omámenou v autě před chatou v obci Lubina. Byla pod vlivem neznámé látky a pravděpodobně byla znásilněna.

„Záchranáři ošetřili mladou ženu, která byla intoxikována léky. Byla při vědomí a komunikovala. Následně byla převezena do nemocnice,“ řekl mluvčí záchranářů Boris Chmel.

Jejího únosce, 34letého Pavla našla policie oběšeného v garáži. Sousedé vypověděli, že na chatu chodil jen sporadicky. „Objevil se zde tak dvakrát, třikrát do roka,“ uvedl jeden z nich.

Podle Markízy byl muž z Bratislavy už v minulosti trestně stíhán za násilnou trestnou činnost.

Studentka vyvěsila na sociální síť žádost o odvoz ze západu Slovenska na východ. Přišla jí jediná nabídka, kterou přijala. Slovenská televize upozornila, že pro mladou dívku je nebezpečné cestovat s neznámým člověkem. „Dopravní prostředek je určitá zbraň. Mocenská výhoda, která může být využita velmi negativní způsobem,“ upozornila socioložka Zuzana Kusá.

Reklama

Výběr článků

Načítám