Hlavní obsah

Spadlá větev v Bratislavě zabila dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

V bratislavské čtvrti Koliba usmrtila v neděli spadlá větev stromu chlapce. Na sociální síti o tom informovala slovenská policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K tragické události došlo v neděli před jedenáctou hodinou. Na stromě u cesty na výletní místo Kamzík se zlomila větev a spadla přímo na nezletilého chlapce. „Ten zraněním způsobeným pádem větve podlehl,” uvedla policie.

Mluvčí záchranářů Alena Krčová agentuře TASR potvrdila, že na Kolibě zasahovali. „Vyslali jsme záchranáře na pomoc zraněnému dítěti. Bohužel navzdory jejich maximálnímu úsilí se ho nepodařilo zachránit. Vzhledem k citlivosti případu nemůžeme poskytnout víc informací,“ dodala Krčová.

Orkán na Sněžce, vítr dosahoval rychlosti 134,3 kilometru v hodině

Domácí

Podle webu iMeteo.sk foukal v neděli v Bratislavě velmi silný vítr. „Nejsilnější vítr byl naměřený na bratislavském letišti o rychlosti 76 kilometrů v hodině. Na Kolibě naměřili náraz větru o rychlosti 72 kilometrů v hodině,“ uvedl web.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám