Hlavní obsah

Slovenka chtěla skočit ze střechy s dívenkou v náručí, zastavila ji hbitá policistka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Matka se čtyřletým dítětem v náručí chtěla skočit ze střechy osmipodlažní budovy ve slovenském městě Vrbové v okrese Piešťany. Na místě však byli včas policisté a na poslední chvíli dvojici strhli do bezpečí.

Foto: Policie SR

Služební vůz zasahujících policistů

Článek

Strážci zasáhli na poslední chvíli. „Policisty čekala na střeše osmipodlažní budovy scéna jako z hororového filmu. Na jeho okraji se procházela žena s malým dítětem v náručí,“ uvedla policie.

Ženu obklíčili tři policisté a jedna policistka tak, aby nemohla skočit. „Policista vyzval ženu, aby jim dítě podala. Dívenka tehdy natáhla ruce k policistce, která ji vzala a odnesla do bezpečí,“ popsala situaci policie.

Roční dítě mělo už osmkrát zlámané kosti. Matka dostala osm let

Krimi

Matka pak začala policistům nadávat a byla agresivní. „Byli nuceni ji zpacifikovat a nasadit jí pouta,“ dodala policie.

Pátrací akce

Policii zavolala babička, která se stará o vnučku, že ji dala své 24leté dceři, ale ta ji nevrátila a má vypnutý mobil.

„Koloběžku své vnučky objevila u budovy bývalého oděvního podniku a zavolala policii. Policisté pak našli za plotem pohozený dětský batoh a začali prohledávat budovu,“ uvedla policie.

Páru v Karviné odebrali několik dní staré miminko. Zasahovala i policie

Krimi

Ve čtvrtém podlaží našli rozbitý mobilní telefon. „Těžce dostupným terénem se dostali ke střešnímu otvoru, přes nějž uviděli mladou ženu, jak se s dítětem v náručí prochází nebezpečně blízko okraje budovy,“ zveřejnila podrobnosti policie.

Policisté vylezli na střechu a snažili se se ženou komunikovat. Při incidentu se nikdo nezranil a děvčátko si domů odvezla babička. „Žena byla převezena do nemocnice. Policisté svým rozvážným přístupem zachránili dva lidské životy,“ dodala policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám