Hlavní obsah

Slovák zavraždil své rodiče, pak držel rukojmí v obchodě

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drama se odehrálo ve středu večer ve východoslovenském městě Kežmarok. Jednačtyřicetiletý Ľudovít Š. tu zavraždil své rodiče a pak držel v místním obchodním domě prodavačku jako rukojmí. Okolí obsadila speciální policejní jednotka a na místě byl i vyjednávací tým. Ženu se jim po dlouhých hodinách podařilo osvobodit.

Foto: tvnoviny.sk

Záchranáři na místě činu

Článek

V bytovém domě, který je vzdálený asi 200 metrů od obchodního domu, měl Ľudovít podle informací webu tvnoviny.sk zavraždit své rodiče, pak pustil plyn a z bytu odešel. „Hasiči našli těla obětí,“ uvedl web.

Na Slovensku spáchal sebevraždu bývalý příslušník tajné služby

Evropa

V kanceláři obchodního domu se uzamkl s jednou z prodavaček, kterou drželjako rukojmí. „Podle svědků byl vyzbrojený nožem,“ konstatoval web. Před obchodní dům přijelo několik policejních vozů, hasiči i sanitka. Vysvobození ženy trvalo sedm hodin.

Ľudovít Š. je v invalidním důchodu a podle webu pluska.sk se s rodiči často hádal. Policie se zatím k případu nevyjádřila.

Reklama

Výběr článků

Načítám