Hlavní obsah

Rakušanka ujela 200 km, než zjistila, že na odpočívadle nechala dítě

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rakušanka ujela 240 kilometrů z Budapešti do Vídně, než si všimla, že její 11letá dcera není ve voze. Zapomněla ji na dálničním odpočívadle u Budapešti. O případu, který se stal v pátek, informovala v pondělí agentura MTI.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Maďarský řidič našel brzo ráno 11letou dívku na parkovišti u dálnice, nedaleko obce Budaörs za Budapeští. Dítě mu prozradilo, že maminka ji tam zapomněla a odjela. Muž okamžitě telefonoval rakouské policii. Dívka řekla policistům po telefonu své jméno a bydliště. Číslo matčina mobilního telefonu však nevěděla.

Matka zjistila, že dítě není v autě až po příjezdu do Vídně. Telefonovala na policii, kde ji uklidnili, že její dítě je v pořádku. Rodiče si dívku za několik hodin převzali na policii v obci Budaörs.

Matka uvedla, že jela s dcerou z dovolené a ve dvě hodiny v noci zastavila na dálničním odpočívadle za Budapeští. Matka tvrdí, že když byla na záchodě, slyšela zvuk zavírajících se dveří od auta. Byla přesvědčena, že dcera již nastoupila do vozu, sedla za volant a odjela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám