Hlavní obsah

Otec v Maďarsku vyvraždil celou rodinu

• Aktualizováno
Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Rodiče ve věku 37 a 36 let a dvě děti ve věku pět a osm let se stali obětmi brutální vraždy, která se stala v pondělí večer v obci Tényö na severozápadě Maďarska. Jak informovala agentura MTI, těla našel v rodinném domě příbuzný, který přijel na návštěvu.

Foto: Profimedia.cz

Maďarská policie. Ilustrační foto

Článek

Příbuzný okamžitě zavolal policii, která uzavřela celé okolí, zablokovala přístupové silnice, ale pachatele zatím nedopadla. Mluvčí policie Tünde Kocsisová potvrdila, že v domě našli mrtvoly 36letéhu muže, 37leté ženy, 5leté dívky a 8leté dívky.

Maďarská policie potvrdila dřívější informace médií, že s největší pravděpodobností vraždil otec rodiny. „Manželku a děti zabil údery sekyrou do hlavy, následně spáchal sebevraždu nožem a motorovou pilou,” uvedl v úterý na mimořádné tiskové konferenci velitel policie Zsolt Bánhalmi.

Těla dětí ležela v dětském pokoji, tělo ženy našli policisté v obývacím pokoji. Tělo muže leželo v garáži, vedle zkrvavené motorové pily. „Muž byl hypochondr, trpěl depresí a chodil na psychiatrická vyšetření,” uvedl policejní velitel. Muž si podřezal žíly, bodl se do hrudi nožem a následně si v garáži motorovou pilou prořízl krk.

Místní lidé jsou z události v šoku. „Rodina se do obce nastěhovala před šesti lety. Byli to slušní lidé, ale žili uzavřeně. Manželé pracovali v Györu jako inženýři a moc jsme je neznali,“ řekla jedna z místních žen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám