Hlavní obsah

Opilý Rus ujel po nehodě pět kilometrů v rozpůleném autě i s mrtvým spolujezdcem

– Jaroslavl

Opilý ruský řidič jel v ruské Jaroslavli s toyotou zcela zdemolovanou po havárii dalších pět kilometrů. Na zadním sedadle v ní bylo tělo mrtvého spolujezdce. Na jedoucí vrak upozorňovali obyvatelé města policii, ta však řidiče zadržela až po další nehodě, uvedl web Russian Times.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič pokračoval po nehodě v jízdě ve zcela zdemolovaném autě i s mrtvým spolujezdcemVideo: Policie Jaroslavl

 
Článek

Dva přátelé z Jaroslavle přišli minulou sobotu do práce po páteční pijatice v tak podroušeném stavu, že je šéf poslal domů, aby se z opice vyspali. Dvojice však nepoužila k cestě domů veřejnou dopravu, ale usedla do starší Toyoty Corolla.

Šestatřicetiletý řidič jel velmi bezohledně a rychle. Vozidlo ale nebyl schopen ovládat. Na Dobryninském mostě narazil do mikrobusu, kterým cestovalo dvacet lidí. Žádný z nich ale neutrpěl zranění, i když byl mikrobus značně poškozen.

Řidič corolly nezastavil a dál pokračoval v jízdě, i když byla toyota po srážce notně zdemolovaná. Zadní část karosérie byla napůl odtržená od podvozku. Třiatřicetiletý spolujezdec, který seděl na zadním sedadle, havárii nepřežil.

Toyota ujela ještě dalších pět kilometrů, než na křižovatce narazila do subaru. Vrak, kde bylo tělo mrtvého kamaráda, řidič opustil, a dál pokračoval po svých. Policie jej zadržela na jednom dvorku.

Po výslechu mu však bylo umožněno jít domů, protože v Jaroslavli není záchytka. Poté ho soud poslal na patnáct dní do vězení a na rok a půl mu zabavil řidičský průkaz. Pokud se ale u soudu prokáže, že způsobil smrt spolujezdce na zadním sedadle, hrozí mu trest sedmi let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám