Hlavní obsah

Nepijte prosím, nefungují nám záchody, slyšeli pasažéři letadla British Airways

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Pasažérům letu British Airways mířícího z londýnského letiště Heathrow na Kajmanské ostrovy, se dostalo podivného hlášení od posádky. Byli totiž požádáni, aby po dvě hodiny nepili, vzhledem k tomu, že v jeden moment v letadle nefungoval ani jeden záchod.

Článek

Celkem 169 pasažérů a devět členů posádky Boeingu 767 letícího z Londýna přes Nassau na ostrov Grand Cayman muselo po značnou část dvanáctihodinového letu sdílet pouze dvě toalety, včetně jedné určené jen pro VIP pasažéry Club World. Čtyři další totiž přestaly fungovat.

Situace se ovšem ještě zhoršila. Podle jednoho z pasažérů, zhruba dvě a půl hodiny před přistáním v Nassau, přestal fungovat i VIP záchod. A jen chvíli poté vypověděla službu i poslední běžná toaleta.

V momentě, kdy nebyl v letadle ani jeden funkční záchod, tak pilot požádal všechny pasažéry, aby přestali pít až do chvíle, kdy letadlo přistane v bahamském Nassau.

Toalety v Londýně zapomněli vyprázdnit

British Airways po incidentu uvedly, že se toalety zablokovaly kvůli tomu, že nebyly na letišti v Heathrow řádně vyprázdněny. K tomu tedy došlo až na Bahamách poté, co si pasažéři užili stresující dvě hodiny bez jakékoliv toalety.

"Kdybychom o situaci věděli včas, jistě bychom nevzlétli," dodal k incidentu mluvčí britských aerolinek.

Reklama

Výběr článků

Načítám