Hlavní obsah

Metro v Rotterdamu prorazilo zábranu, zůstalo viset 10 metrů nad zemí

Novinky, jem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rotterdam

Souprava metra v nizozemském Rotterdamu v noci na pondělí ve velké rychlosti prorazila zábranu na konečné stanici a zůstala viset v deseti metrové výšce nad zemí. Pádu vlaku šťastně zabránila umělecká instalace obří ryby. Záběry z kuriózní nehody, při níž podle dostupných informací nebyl nikdo zraněn, zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Metro v Rotterdamu projelo nástupištěm a zůstalo viset v desetimetrové výšceVideo: Killian Lindenburg via Storyful, AP

 
Článek

K nehodě došlo v pondělí krátce po půlnoci. Záběry vagonů visících na instalaci znázorňující žralokovitý ocas ryby natočil náhodný kolemjdoucí Killian Lindenburg. Ve vagonech soupravy v době nehody zřejmě nikdo nebyl.

„Souprava se prohnala konečnou zastávkou, prorazila dřevěnou zábranu i betonovou zeď a skončila několik metrů za nástupištěm. Umělecký kousek zabránil pádu a zachránil řidiči život,“ domnívá se Lindenburg.

Příčina nehody zatím není známa a je předmětem vyšetřování.

Reklama

Výběr článků

Načítám