Hlavní obsah

Maďar uškrtil exmanželku i jejich pětiletou dceru, pak se oběsil

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maďarsko zažilo v průběhu několika dní už druhý případ vyvraždění celé rodiny včetně dítěte. V obci Andornaktálya na severovýchodě země zavraždil 46letý muž svou bývalou manželku (44) a jejich společnou pětiletou dceru, pak spáchal sebevraždu.

Foto: police.hu

Policisté před domem v obci Andornaktálya, kde se vraždy odehrály.

Článek

O hrůzném případu informoval v pondělí web maďarské policie. „V jedné místnosti našli policisté svázaná těla ženy a dítěte. Ve druhé našli tělo muže, který se oběsil,“ uvedl server heol.hu.

„Manželé se v lednu rozvedli, ale muž nadále bydlel v rodinném domě. V pondělí se měl odstěhovat,“ napsal web index.hu, podle kterého muž ženu a dítě uškrtil. Těla našla osmdesátiletá sousedka, která okamžitě přivolala policii.

Vražda v Budapešti

Levente S. (35) zavraždil 24. srpna v Budapešti svou 31letou přítelkyni a jejich čtyřletého syna. Policisty přivolal majitel bytu ve druhém budapešťském obvodě na ulici Zöldlomb, protože mu nájemníci nebrali telefon.

„Policisté našli v bytě těla muže, ženy a dítěte,“ uvedl web police.hu. Server ripost.hu napsal, že muž opakovaně bodl nožem do hrudníku čtyřletého syna a přítelkyni bodl několikrát do krku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám