Hlavní obsah

Kamion visel z mostu nad maďarskou dálnicí

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Velké štěstí měl řidič kamionu, který havaroval ve středu dopoledne na mostě vedoucím nad dálnicí M3 u obce Mezőcsát na severovýchodě Maďarska. Kabina kamionu doslova visela nad dálnicí, ale řidič naštěstí utrpěl jen lehčí zranění.

Foto: MTI

Vyprošťování havarovaného kamionu

Článek

Agentura MTI uvedla, že kamion ze zatím nezjištěných příčin prorazil svodidla na mostě na 149. kilometru dálnice a kabina vozu zůstala viset nad dálnicí.

Foto: MTI

Hasiči u havarovaného kamionu

Na dálnici přistál také záchranářský vrtulník. „Řidič byl v šoku a byl vrtulníkem převezen na pozorování do nemocnice,“ uvedla televize M1.

Na místě zasahovali hasiči z Mezőcsátu, Tiszaújvárosu a Mezőkövesdu. Museli kamion zabezpečit lanem, aby se nezřítil na dálnici.

Z města Debrecín pak dorazil na místo jeřáb, uvedla agentura MTI. Podle záběrů v maďarské televizi se však sundat vůz napoprvé nepovedlo a byla povolána další technika. Dálnice M3 je po dobu vyprošťování kamionu uzavřena.

Foto: MTI

Kabina havarovaného kamionu visela z nadjezdu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám