Hlavní obsah

Kamion se na Lounsku zřítil z mostu, padal 15 metrů. Byla v něm těhotná žena

Novinky, ok, jap
Louny
Aktualizováno

Z asi 15metrové výšky se zřítil v pátek dopoledne kamion z mostu na Lounsku nedaleko dálnice D7. Řidič a těhotná spolujezdkyně utrpěli těžká zranění a byli převezeni do nemocnice. Vyprošťování auta bude trvat několik hodin.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamion se zřítil z 15 metrůVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem půl desáté dopoledne na silnici první třídy v obci Velemyšleves. Podle záběrů z místa se kamion zřítil z mostu, návěs se převrátil na střechu a kabina dopadla na něj.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

V kamionu jela těhotná žena.

„Z dosud nezjištěných příčin vyjel kamion ze silnice a zřítil se z asi 15metrové výšky. Příčiny nehody jsou předmětem vyšetřování,” uvedla mluvčí policie Alena Bartošová.

K nehodě vyjely dvě jednotky hasičů. „V kamionu cestovaly dvě osoby, které nebylo potřeba vyprostit. Hasiči dále přečerpali naftu a olej z vozu,“ řekl Novinkám mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

V kamionu jela těhotná žena.

„Řidič utrpěl vážné zranění a byl po ošetření vrtulníkem převezen na traumacentrum nemocnice v Ústí nad Labem. Jeho těhotná spolujezdkyně tamtéž, ale sanitkou. Štěstí bylo, že kabina neskončila pod návěsem,“ doplnil mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamion se na Lounsku zřítil z mostuVideo: Čtenář Novinek

Podle serveru dopravních informací bude odstraňování nehody trvat až do večerních hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám