Hlavní obsah

Fritzlova dcera se zamilovala do svého bodyguarda

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vídeň

Elisabeth Fritzlová (43), kterou 24 let v dolnorakouském Amstettenu znásilňoval otec ve sklepním vězení a zplodil s ní sedm dětí, má údajně přítele. Podle rakouského listu Österreich se zamilovala do svého bodyguarda Thomase W., který se prý k ní už nastěhoval do domu.

Článek

„Ti dva jsou pár,“ řekli listu nejmenovaní svědci. „Že tady něco začíná, si všiml každý,“ dodali spolupracovníci bodyguarda, kteří zpozorovali, že Elisabeth se v přítomnosti Thomase, jenž je o dost mladší, cítí obzvlášť bezpečně.

Elisabeth se údajně vzpamatovala z prožitého hororu již natolik, že odřekla další návštěvy psychiatra a složila řidičské zkoušky. Se svými dětmi žije pod dohledem osobních strážců v jedné malé hornorakouské obci.

Reklama

Související témata:

Související články

Fritzlova dcera už nechce žít s matkou

Mezi rodinnými příslušníky tyranského otce Josefa Fritzla jsou první rozpory, alespoň to tvrdí rakouské noviny Oe24. Fritzlova dcera Elizabeth, kterou otec 24...

Fritzlova dcera s dětmi opustila kliniku

Po osmi měsících byla z psychiatrické kliniky poblíž dolnorakouského Amstettenu propuštěna dcera Josefa Fritzla Elisabeth. Tu její otec bezmála čtvrt století...

Výběr článků

Načítám