Hlavní obsah

Dzurinda agitoval na hokeji, vypískali ho

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Bratislava

Pískotem a nesouhlasným pokřiky reagovali hokejoví fanoušci na pokus Mikuláše Dzurindy (SDKU) získat voliče na utkání Kontinentální hokejové ligy popradského klubu HC Lev. Diváci začali o přestávce skandovat „Gorily za mříže“ a k překvapení všech se Dzurinda přidal.

Foto: archiv, Právo

Bývalý slovenský premiér Mikuláš Dzurinda

Článek

„Když se o přestávce hokejového utkání pokusil Dzurinda přesvědčovat diváky, reakce se změnila na hromadný protest. Pan ministr se jen usmíval a pokřik Gorily za mříže skandoval s námi,“ uvedl pro server topky.sk student Peter. Dzurinda podle svědka na kritiku neodpovídal.

Spis tajné služby Gorila odhaluje korupci v politice v letech 2005 a 2006. I když jsou ve spisu zmíněna jména několika dalších politiků, skandál poškodil nejvíc Dzurindu, který byl tehdy premiérem. Preference Dzurindovy Slovenské demokratické a křesťanské unie (SDKU) tři týdny strmě klesají a hrozí, že se nedostane do parlamentu. [celá zpráva]

V průzkumu veřejného mínění na otázku, kteří politici nejvíc kazí úroveň politiky, uvedlo až 52,6 procenta dotázaných Dzurindu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám