Hlavní obsah

Dodávka v Maďarsku narazila do koňského povozu, zemřela těhotná 15letá dívka a další dva lidé

Právo, Ivan Vilček, Budapešť

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři lidské životy si vyžádal náraz dodávky do koňského povozu u města Segesd na jihozápadě Maďarska. Jeden člověk zahynul na místě, další dva lidé podlehli svým zraněním v nemocnici, uvedla policie. Tragická nehoda se stala ve čtvrtek pozdě večer.

BEZ KOMENTÁŘE: Dodávka narazila do koňského povozu, tři mrtví

 
Článek

Na povoze sedělo v době srážky pět lidí. „Náraz byl natolik silný, že povoz se zcela rozpadl a lidé skončili mimo silnici,“ uvedla maďarská policie. „Na místě zemřela 15letá těhotná dívka. Další 13letá dívka zemřela v nemocnici ve městě Kaposvár a 21letý muž v nemocnici ve městě Nagykanizsa. Dalšímu muži museli lékaři amputoval nohu,“ dodal web police.hu.

Dodávka narazila do povozu zezadu. Řidič dodávky neutrpěl žádná zranění a po nehodě policistům řekl, že povoz ve tmě nebylo vidět, protože nebyl vůbec osvětlený. „Tuto výpověď potvrdil rovněž řidič protijedoucího vozu, který byl svědkem nehody,“ zdůraznila maďarská policie.

Foto: Policie Maďarsko

Povoz se po srážce zcela rozpadl.

Vážná zranění utrpěl i kůň, kterého musel zastřelit přivolaný myslivec. Policie vyšetřuje okolnosti nehody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám