Hlavní obsah

Dívka utonula v Seině, policie podezírá ze zabití dva její vrstevníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Francouzská policie v pondělí večer našla v Seině na předměstí Paříže čtrnáctiletou utonulou dívku. Vyšetřovatelé podezírají dva její vrstevníky, že dívku zbili a hodili do řeky, napsala agentura AFP s odvoláním na policejní zdroje. Na předměstí Paříže došlo v posledních týdnech k několika smrtelným potyčkám mezi mládeží.

Foto: Charles Platiau, Reuters

Francouzští policisté

Článek

Na policii zavolala matka již zadrženého chlapce, že on a jeho dívka zbili spolužačku, hodili ji do vody a pak utekli. Policie našla tělo o dvě hodiny později. Policie oba nezletilé podezřelé zadržela ještě v noci u dalšího kamaráda, kde se schovali.

Zabitou dívku její spolužáci šikanovali, sdělila policii její matka. Dívka i dva zadržení chodili na stejnou střední školu ve Val-d’Oise.

U Paříže byl při rvačce gangů vážně zraněn chlapec

Evropa

V nemocnici v tuto chvíli bojuje o život čtrnáctiletý chlapec pobodaný při pondělní rvačce gangů výrostků na předměstí francouzské metropole. Další dvě fatální bitky mezi mladými lidmi se odehrály 22. a 23. února v departementu Essonne, v souvislosti s vraždami bylo obviněno 13 nezletilých. Další 15letý adolescent byl zastřelen 26. února v domě ve čtvrti Bondy v departementu Seine-Saint-Denis.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám