Hlavní obsah

U Paříže byl při rvačce gangů vážně zraněn chlapec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtrnáctiletý chlapec byl bodnou zbraní vážně zraněn na hrudi při další rvačce gangů výrostků na předměstí Paříže. Život adolescenta je v ohrožení, informovala dnes agentura AFP s odvoláním na policii.

Foto: Kamil Zihnioglu, ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál dnes kolem 18:00 SEČ ve městě Champigny-sur-Marne v departementu Val-de-Marne. Při rvačce, do níž se zapojilo asi 15 výrostků ze dvou čtvrtí, byl zraněn ještě jeden 16letý nezletilec. Oba zranění byli převezeni do nemocnice a čtyři osoby byly zadrženy.

Dvě fatální bitky mezi mladými lidmi se odehrály 22. a 23. února v sousedním departementu Essonne. Dva 14letí teenageři byli zabiti ve městech Saint-Chéron a Boussy-Saint-Antoine. V souvislosti s vraždami bylo obviněno 13 nezletilých.

Další 15letý adolescent byl zastřelen 26. února v domě ve čtvrti Bondy v departementu Seine-Saint-Denis po potyčce s agresory, dvěma bratry ve věku 17 a 27 let, kteří jsou ve vazbě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám