Hlavní obsah

Britský teenager nesmí nikdy do USA, poslal Obamovi urážlivý mail

Novinky,
Londýn

Sedmnáctiletý Brit Luka Angel nesmí během svého života navštívit Spojené státy. Poslal totiž urážlivý email americkému prezidentovi Baracku Obamovi, v němž použil i velmi vulgární nadávku. Kvůli emailu, který napsal v opilosti, skončil na policii, uvedl Daily Mail.

Článek

Angel poslal Obamovi hanlivý a výhružný email v sobotu poté, co shlédl pořad o 11. září. Jakmile se dopis objevil v elektronické poště, byl zalarmován Federální úřad pro vyšetřování. FBI kontaktoval britské policisty, kteří si přišli pro teenagera domů v befordshirském Silsoe.

„Tento jedinec poslal do Bílého domu email, který byl plný urážek a výhružek," řekl mluvčí bedfordshirské policie. Co konkrétně mladík prezidentovi napsat, média neuvádí.

„Policisté, kteří přišli, si mě vyfotografovali a řekli mi, že mám navždy zakázanou Ameriku,“ řekl novinám Luka Angela a dodal: „mně je to fuk, ale mí rodiče z toho nejsou zrovna šťastní.“

Mluvčí bedfordshirské policie popsal, jak probíhal zásah: „Informovala nás metropolitní policie, a tak jsme se na něj šli podívat. Řekl nám - "No nazdar.., to jsem byl já.“

Reklama

Výběr článků

Načítám