Hlavní obsah

Britský expolicista zastřelil manželku, dítě a nakonec i sebe

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Tři lidé zemřeli následkem násilného útoku v domě v britském Melton Mowbray v hrabství Leicestershire. Další dva jsou zraněni. Mezi oběťmi je podle listu Daily Mail kromě ženy a dítěte i bývalý policejní vyšetřovatel. Podle listu Daily Telegraf zastřelil svou ženu i dítě a pak obrátil zbraň proti sobě.

Foto: , Novinky

Článek

Policie byla na místo přivolána ve čtvrtek v podvečer na základě informace, že v domě je zraněná patnáctiletá dívka. Policisté tam nalezli dva zraněné dospělé a dvě zraněné děti. Muž, žena a sedmileté dítě posléze podlehli vážným zraněním. Stav dívky a druhého dítěte je stabilizovaný. Uvedla to policejní mluvčí, která dodala: "Jsme na počátku vyšetřování, ale v současné době nehledáme nikoho dalšího v souvislosti s případem."

List Daily Telegraph uvedl, že šlo o rodinnou tragédii, kdy 37letý Tobias Day napadl během hádky svou o rok starší ženu Samanthu. Policista zřejmě napadl i své tři děti, 15letou Kimberley, 13letého Adama sedmiletou Genevieve. Pak obrátil zbraň proti sobě.

Těžce zraněné Kimberley se podařilo utéci a doběhnout do školy. Její úprk vedl k zavolání policie.

Tobias Day dostal vyznamenání za to, že v roce 2001 zadržel bez pomoci dva podezřelé zloděje. Jeden ho přitom bodl šroubovákem. Nedávno ale byl od policie propuštěn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám