Hlavní obsah

Dva Britové pobodali českého vyhazovače ve španělském baru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benidorm

Dva britské turisty zadržela policie ve španělském středomořském středisku Benidorm po nedělním brutálním útoku nožem na ochranku baru. Jedním z napadených je Čech, druhým Rumun. Oba skončili v nemocnici, jeden na jednotce intenzivní péče. Jeden ze zadržených Britů je proto stíhán pro pokus o vraždu.

Vůz španělské policie v Benidormu.

Článek

Ochranka baru Beachcomber na ulici Avenida Majorca ve čtvrti Little England v noci na neděli zasáhla, protože se do sebe dva Britové pustili. Když jeden skončil na zemi, vytáhl nůž, uvedl bulvární list The Scottish Sun. Jeden z vyhazovačů se pokusil Brita odzbrojit, ale bodl ho druhý Brit, který mezitím taky vytáhl nůž. Pak bodl i druhého člena ochranky a utekl ven.

„Jeden byl pokrytý krví a druhý mával nožem a utíkal po ulici, kde ho pronásledovali,“ uvedl svědek útoku podle listu Mirror. Nakonec útočníka zastavili zaměstnanci okolních barů, kteří ho drželi, dokud nepřijela policie.

Policie zabavila Britům dva zavírací nože typu motýlek a mačetu. Mluvčí policie v pondělí uvedl: „Dva muži byli zadrženi včera v noci kvůli pobodání v Benidormu kolem 10:30. Jde o Brity ve věku 20 a 21 let.“ Nepotvrdil spekulace, že jde o Skoty.

„Jeden z Britů byl zadržen na základě podezření z pokusu o vraždu a kvůli zranění, druhý k kvůli výhrůžkám,“ dodal zdroj listu The Scottish Sun.

Oba členové ochranky museli být převezeni do nemocnice ve Villajoyose. Jeden z nich musel být kvůli zranění břicha umístěn na jednotku intenzivní péče, druhý má pobodaný hrudník a byl ve stabilizovaném stavu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám