Hlavní obsah

Čtyři mladíci na Slovensku hromadně znásilnili patnáctiletou dívku

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ivi (Bratislava)

Hromadné znásilnění patnáctileté dívky vyšetřuje slovenská policie v okrese Poltár na středním Slovensku. Dívku měli znásilnit mladíci ve věku čtrnáct, patnáct, osmnáct a devatenáct let.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Vůz slovenské policie, ilustrační foto

Článek

Slovenská policie na sociální síti s ohledem na věk dívky neinformovala o podrobnostech, ani o tom, kdy přesně ke znásilnění došlo.

„Dívka se vydala s kluky za obec, kde bydlí. Pod záminkou nevinné hry se situace zvrhla tak, že ji znásilnili,“ uvedla policie.

Jako smyslů zbavení

Mladíci skončili ve vazbě a vyšetřovatel je obvinil ze zločinu sexuálního násilí a ze znásilnění. „Hrozí jim sedm až patnáct let vězení, v případě nezletilých trest poloviční,“ informovala banskobystrická policejní mluvčí Mária Faltániová.

„Střídali se na ní, jako smyslů zbavení. Někteří to měli udělat dokonce dvakrát,“ řekla serveru čas.sk obyvatelka obce, kde ke znásilnění došlo. Žena kluky i dívku dobře zná. „Něco takového se na vsi neutají,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám