Hlavní obsah

Na Slovensku zadrželi učitele podezřelého, že bil a znásilňoval studentky. Je ve vazbě

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rožnava

Policie na Slovensku zadržela a obvinila učitele střední školy z města Rožňava. Na případ v úterý upozornil regionální deník Korzár. Učitel je podezřelý, že sexuálně obtěžoval a znásilňoval studentky ve věku 15 až 16 let.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Slovenská policie (ilustrační foto)

Článek

Zadržení učitele potvrdil ředitel školy. „Víme o tom. Byl to učitel. Nezlobte se, ale bližší informace momentálně nemohu poskytnout,“ řekl.

„Vyšetřovatel odboru kriminální policie okresního ředitelství policejního sboru v Rožňavě začal trestní řízení a konkrétní osobu obvinil z násilné sexuálně motivované trestné činnosti,“ řekla k případu policejní mluvčí Lenka Ivanová.

„Své studentky bil a znásilňoval, i když měl doma dvě malé děti a manželku,“ citoval web regionálního deníku jednu ze studentek.

V pondělí soudce uvalil na učitele vazbu. „Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování a citlivosti uvedeného případu v této chvíli není možné poskytnout žádné bližší informace,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám