Hlavní obsah

V nočním klubu na Tenerife se propadla podlaha, 22 lidí je zraněných

Na španělském ostrově Tenerife se zranilo 22 návštěvníků nočního gay klubu Butterfly Disco Pub v oblasti Playa de las Americas. Stalo se to v neděli ráno poté, co se podlaha tanečního parketu propadla zhruba tři metry do suterénu. Dle britského deníku The Guardian bylo 22 zraněných převezeno do nemocnice, šest z nich s větším a dva s opravdu vážným zraněním.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V nočním klubu na Tenerife se propadla podlahaVideo: Reuters

 
Článek

Noční klub se nachází na jihozápadě ostrova nedaleko letoviska Costa Adeje. Přímo do sklepa se zřítilo 12 lidí, píše The Guardian.

Všechny oběti, které jsou ve věku od 20 do 60 let, byly převezeny do nemocnice. Návštěvníci klubu utrpěli různé zlomeniny či „jen“ traumatický šok. Z objektu je evakuovali hasiči.

Turisté z mnoha zemí

Mezi zraněnými je zejména několik belgických a rumunských státních příslušníků, byli tam například i lidé z Francie a Irska. Podle britského listu Daily Mail je mezi zraněnými i jeden turista z Velké Británie.

Mluvčí místního koordinátora pro záchranné služby uvedla, že Britovi je 59 let a utrpěl zlomeninu. „Byl převezen do nemocnice Del Sur, utrpěl zlomeninu v dolní části těla. Momentálně nemohu říci, zda má zlomenou nohu, kotník nebo kyčel,“ řekla dle Daily Mailu.

Oblíbený noční klub byl otevřen v prosinci roku 2014. Policie nyní zahájila vyšetřování incidentu.

Reklama

Související témata:

Související články

Pod Číňankou se v metru propadl poklop

V jedné ze stanic metra v čínském městě Šen-čen se v sobotu odehrál děsivý incident, který zachytila bezpečnostní kamera. Těsně před vstupem na eskalátor se...

Výběr článků

Načítám