Hlavní obsah

Řidič na Slovensku ujížděl policii v protisměru, naboural i se dvěma malými dětmi

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Třicetiletý řidič nereagoval v Bratislavě na pokyn policejní hlídky, unikal šílenou jízdou v protisměru, až narazil do sloupu veřejného osvětlení. Slovenská policie potvrdila, že ve voze byla kromě řidiče rovněž dvaatřicetiletá žena a dvě děti ve věku jeden a tři roky. Mladší utrpělo těžká zranění a bylo převezeno do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Hledaný Slovák ujížděl policii v protisměru a zranil dětiVideo: Policie SR

 
Článek

Případ se stal v pondělí večer, když hlídka chtěla zastavit vozidlo bez přední registrační značky. „Řidič na opakovaná světelná a zvuková znamení nereagoval, vjel do protisměru a snažil se hlídce ujet. Svou riskantní jízdou ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu,“ uvedl na sociální síti bratislavský policejní mluvčí Michal Szeiff.

Vůz zůstal stát až po nárazu do sloupu veřejného osvětlení a řidič byl okamžitě zadržen. „Ve voze byla 32letá žena a dvě děti ve věku jeden a tři roky. Roční dítě utrpělo při nárazu těžká zranění. Starší dítě, žena a řidič utrpěli lehká zranění,“ dodal mluvčí.

Policie zjistila, že muž není držitelem řidičského průkazu a byl na seznamu osob, po nichž bylo vyhlášeno pátrání.

Reklama

Výběr článků

Načítám