Hlavní obsah

Slovenka ukrývala dva roky v mrazáku tělo dítěte, expřítel jí je přinesl v tašce

Novinky, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Dvaatřicetiletá Jana ze slovenského města Šahy v okresu Levice dva roky ukrývala tělo svého mrtvého dítěte v mrazáku. Tvrdí, že se dítě narodilo mrtvé. Toto musí prokázat nebo vyvrátit soudní pitva.

Slovenka ukrývala dva roky v mrazáku tělo dítěteVideo: TV Markíza

 
Článek

Slovenská média ve čtvrtek informovala, že tělo objevila policie tuto středu v jejím bytě. Matka tří dětí žila s druhem v Maďarsku, kde měla koncem roku 2014 v šestém měsíci porodit ve sprše chlapečka. „Dítě bylo mrtvé,“ řekla Jana, která údajně v panice zabalila tělo do igelitky a uložila do mrazáku.

Po rozchodu s přítelem se Jana přestěhovala na Slovensko. Bývalý přítel jí před časem přinesl tělíčko dítěte v igelitce a Jana ho opět uložila do mrazáku. Expřítel vzápětí vše oznámil policii. Policisté dorazili do bytu a v mrazáku našli tělíčko novorozeněte.

„Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebudeme k případu poskytovat žádné informace,“ uvedla policejní mluvčí Božena Bruchterová.

Sousedé jsou z případu v šoku. „Je to strašné. Nikdy bych to neřekla. O děti se stará hezky, každé ráno je vozí do školy,“ řekla sousedka.

„Nemohu tomu uvěřit. Je to dobrá matka, o děti se stará. Řekla mi, že jedno dítě potratila,“ dodala Janina kamarádka Alexa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám