Hlavní obsah

Fiat v anglickém letovisku nabral chodce, muž vzduchem letěl několik metrů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Policie v anglickém Brightonu zatkla dva podezřelé kvůli nedávné autonehodě, při níž byl zraněn třiapadesátiletý chodec. Současně zveřejnila záběry z hrůzně vypadající nehody.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič srazil chodce a ujelVideo: Reuters

 
Článek

Muže, který přecházel silnici, smetl rychle jedoucí fiat. Náraz chodce vymrštil do vzduchu a ten pak o několik metrů dál zůstal bezvládně ležet na zemi. Řidič z místa ujel.

Kvůli zranění hlavy muž strávil několik dní v nemocnici, uvedl server listu The Guardian. Nehoda se stala 14. ledna ve známém přímořském letovisku na vedlejší silnici uprostřed místní zástavby.

Zatčen byl jednatřicetiletý muž, který se pokoušel před policisty skrývat na střeše domu. Spolu s ním byla zdržena i 56letá žena. Fiat 500, v němž chodce srazili, prý někdo ukradl.

Policie zveřejnila záběry z nehody, které pořídily městské kamery dokonce z několika úhlů. Doufá, že se přihlásí svědci, kteří by pomohli při vyšetřování případu.

Reklama

Výběr článků

Načítám