Hlavní obsah

Rozzuřená matka zaútočila na učitelku ve třídě před vyděšenými prvňáčky

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

V základní škole ve slovenském městě Trnava vtrhla v pátek do třídy plné prvňáčků žena, která chytila 31letou učitelku pod krkem a začala ji fackovat. Nakonec učitelku hodila na zeď a způsobila jí zranění.

Rozzuřená matka napadla učitelku kvůli hodnocení synaVideo: TV Markíza

 
Článek

Krvácející kantorku, která byla v šoku, odvezla záchranka a byla ošetřena v nemocnici. „Pacientka byla ambulantně ošetřena na urgentním příjmu fakultní nemocnice se zraněním hlavy,“ uvedl mluvčí trnavské nemocnice Matúš Stračiak.

Ředitelka školy poslala k vyděšeným prvňáčkům školního psychologa. „Je mi líto dětí, které to musely vidět. Ta dospělá osoba si to vůbec neuvědomila,“ uvedla ředitelka školy Anna Čapošová. „Jakkoli se může škola snažit a dělat vše ve prospěch dětí, zjišťuji, že v určitých situacích jsme bezmocní,“ dodala ředitelka.

Televize Markíza uvedla, že žena napadla učitelku kvůli špatnému hodnocení jejího syna. Případ řeší policie, škola podala na agresivní ženu trestní oznámení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám