Hlavní obsah

Berlusconiho slečny si vjely do vlasů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Prohlášení 21leté marocké tanečnice Karimy Mahrúkové, známé jako Ruby, u soudu s italským expremiérem Silviem Berlusconim vyvolalo nevraživost v kruhu mladých žen, které navštěvovaly Berlusconiho večírky, na nichž se podle žalobců pořádaly orgie. Ruby u soudu řekla, že s Berlusconim pohlavní styk neměla, což pobouřilo ostatní ženy z expremiérova okolí.

Foto: Profimedia.cz

Karima Mahrúková alias Ruby

Článek

„Během půl roku šla s polovinou Milána,“ citoval server Daily Telegraph twitterový vzkaz 34leté Barbary Guerraové, která se v minulosti objevila v reality show v Berlusconiho televizích. „Vrať se zpátky do Maroka na gumové loďce, v které jsi připlula!“ dodala Guerraová.

Její popuzený výkřik není osamocený v okruhu žen, které večírky 76letého Berlusconiho navštívily. „Vrať se do Maroka, prostitutko!“ vzkázala Ruby bez okolků 25letá rumunská modelka Ioana Visanová.

Guerraová později vysvětlila, proč je Ruby v takové nemilosti: „Zničila život nám a panu premiérovi jenom proto, aby se stala slavnou. Tři roky jsem nevyšla z domu, nedělá nic jiného, než že šíří lži.“

Foto: Profimedia.cz

Barbara Guerraová

Miliardář Berlusconi čelí u soudu obvinění ze sexu s tehdy ještě nezletilou Ruby. Oba pohlavní styk popírají.

Foto: Remo Casilli, Reuters

Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi

Berlusconi na Ruby paradoxně upozornil úřady sám, když z pozice ministerského předsedy volal na policejní stanici, kam tanečnici předvedli kvůli podezření, že kradla. Berlusconi telefonoval policistům a řekl jim, ať dívku pustí, protože je příbuznou egyptského prezidenta Husního Mubaraka, což není pravda.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Jednou z osob, které měly Berlusconimu shánět nezletilé prostitutky, je podle prokuratury Nicole Minettiová. Tato bývalá premiérova zubní hygienistka je nyní političkou v Lombardii.

Stejně jako Ruby popírají i ostatní ženy, že by Berlusconiho večírky byly orgiemi. Je to možná to jediné, na čem se shodnou, jak dokládají další výroky Visanové, která se vymezila i vůči bývalé televizní uvaděčce a pozdější političce za Berlusconiho stranu Nicole Minettiové, jež je viněna, že dívky premiérovi sháněla.

Visanová uvedla, že „silikonová Nicole na každou dívku žárlila“. Varovala také Berlusconiho před jeho současnou partnerkou, o půl století mladší Franceskou Pasqualeovou, která podle modelky „má spousty mužů“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám