Hlavní obsah

Zadlužený muž ubodal svou ženu, zřejmě před očima synů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bicester

Policie zadržela manžela 31leté Janee Parsonsové, o sedm let staršího Andrewa, kvůli podezření z její vraždy. Žena byla nalezena v sobotu ráno mrtvá v domě v anglickém Bicesteru po hádce o peníze. Podle listu Daily Mail je možné, že synové ve věku pět a osm let byli svědky vraždy.

Foto: Novinky

Článek

Policisty přivolali sousedé v sobotu v 10:30 kvůli prudké hádce, která vyvrcholila výkřiky. Na místě zasahovali policisté i záchranáři, kteří uvedli, že žena podlehla bodným zraněním. V domě byli v době hádky i dva synové, kteří byli předáni do péče otce zabité. Je možné, že byli svědky vražedného útoku.

Detektiv šéfinspektor Joe Kidman naznačil, že z vraždy podezírá manžela: „Ve spojitosti s incidentem nehledáme nikoho dalšího.“

Superintendant Andy Boyd dodal: „Rád bych ujistil obyvatele, že v tuto chvíli jsme přesvědčeni, že nešlo o náhodný útok, ale že oběť a útočník se navzájem znali.“

Rodina se přestěhovala z USA do Británie, když musela Parsonsová v Oklahomě prodat svůj kosmetický salón, neboť měla finanční potíže. V Británii se snažila pokračovat v práci kosmetičky, připravovala zejména snoubence na pořízení svatebních fotografií. V srpnu založila společnost Wink Ink. O dva měsíce později založil její manžel topenářskou firmu. Podle sousedů ale nebyli schopni získat dost peněz na placení nájmu v domě za 300 000 liber. Oba měli dvě zaměstnání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám