Hlavní obsah

Dva HIV pozitivní barmani čelí obvinění ze znásilnění 17letého chlapce

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madrid

Dva homosexuální Britové ve věku 38 a 34 let čelí obvinění ze znásilnění teprve 17letého chlapce. Podle obžaloby muži využili své profese barmanů a chlapce nejprve opili do bezvědomí vodkou a pak jej odvlekli do svého bytu. Informoval o tom server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Barmani nejprve chlapce opili vodkou.

Článek

Incident se měl odehrát v březnu roku 2008 ve španělském městě Calp, kde oba barmani pracovali v jednom z nočních podniků. Jednoho večera si 17letého mladíka měli vyhlédnout na jednom večírku a i přes jeho nízký věk mu bez přestání pořád dolévali vodku.

Chlapec na baru zůstal i po zavíračce, protože byl po takovém množství vypitého alkoholu úplně mimo. Toho podle obžaloby využil homosexuální pár na baru a mladíka odvedl k sobě domů, kde jej svlékli a střídavě znásilňovali.

Následující den oběť nabyla vědomí a odešla pěšky domů. Celý incident mladík na policii nahlásil až o měsíc později, kdy se zároveň svěřil svému nevlastnímu otci s obavami, zda nemohl chytit nějakou pohlavně přenosnou nemoc. To se naštěstí nepotvrdilo i přesto, že oba barmani jsou HIV pozitivní.

Dopadení homosexuálního páru trvalo policii tak dlouho, protože barmani se mezitím vrátili do své rodné vlasti. Britský soud však před časem rozhodl o jejich vydání ke stíhání do Španělska, kde se budou ze svého činu zodpovídat v úterý 2. října.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám