Hlavní obsah

Čech v Římě skočil z mostu, z nějž spadla jeho přítelkyně

Právo, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Podle všeho český občan, jehož německá přítelkyně (27) ve středu spadla v Římě z mostu a zabila se, se v noci na včerejšek pokusil zemřít na stejném místě skokem do Tibery.

Foto: Profimedia.cz

Řím

Článek

Mladík, o němž italská média píší jako o 24letém Petrovi, neunesl bolest nad ztrátou své Peggy, a pokusil se odejít jako ona: vylezl na most Garibaldi v centrální římské čtvrti Trastevere, z nějž spadla jeho přítelkyně, a ze stejného místa a zhruba ve stejný čas se vrhl do desetimetrové hloubky. Z proudu ho ale dokázali vytáhnout karabiníci a mladík tak nyní leží v kritickém stavu v nemocnici. Podle listu Corriere della Sera utrpěl zranění hlavy a hrudi a řadu zlomenin, včetně obratlů.

„Policie od jeho kamarádů zjistila, že jde o českého občana, my to ale stále ještě ověřujeme, protože u sebe neměl žádné doklady,“ řekla včera Právu Adéla Rubešová, tajemnice českého velvyslanectví v Římě.

Podle listu Il Messaggero byli Petr i Peggy pankáči, kteří pod osudným mostem spávali. Ve středu večer se posilnili alkoholem a snad i pohádali, dívka si pak lehla na zídku na okraji mostu a chtěla tam přespat. Podle některých zpráv hádka ale pokračovala i na mostě a Němka během diskuse ztratila rovnováhu a zřítila se dolů.

Tuto verzi ale Petr odmítl. „Usnula, proto spadla,“ řekl novinářům. „Byli jsme spolu rok a tady jsme spali týden. Chtěli jsme zůstat v Římě ještě měsíc a pak odjet na Sicílii,“ dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám