Hlavní obsah

Slovenský řidič prolétl Chorvatskem a prorazil hraniční závoru do Slovinska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záhřeb

Slovenský řidič se v neděli prohnal několika mýtnými branami v Chorvatsku, načež prorazil závory na hranici se Slovinskem. Skončil mimo vozovku a byl zadržen.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Během šílené jízdy se dvaadvacetiletému muži podařilo projet nejen dvoje hranice, první mezi Maďarskem a Chorvatskem, ale i řadu míst, kde se na chorvatských dálnicích platí mýto. Nikomu se jej ale během celých 140 kilometrů nepodařilo zadržet, přestože se o to chorvatští policisté snažili.

Nakonec slovenský řidič, který během jízdy poškodil tři vozy a zranil jednoho člověka, havaroval na hraničním přechodu Bregana na dálnici ze Záhřebu na Lublaň, kde ještě poničil spuštěné závory. Byl zadržen a skončil v cele.

Podle portálu jutarnji.hr muž Škodu Fabia ukradl v Maďarsku.

Dálniční hraniční přechody jsou přitom přehledné a krátce před devátou večer, kdy Slovákova jízda skončila, ještě bylo světlo. Okolnosti neobvyklé nehody, zatím chorvatská policie zkoumá a místní média spekulují o tom, že řidič mohl být pod vlivem drog.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám