Hlavní obsah

Manažer na párty BlackBerry zabil experta na telekomunikace rozbitou lahví

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Velkolepý večírek k uvedení BlackBerry Messengeru skončil v Londýně tragicky. Šéf pobočky v londýnském klubu Pulse, kam přišlo ve středu na slavnostní párty 450 hostů včetně celebrit a novinářů, napadl uraženým hrdlem láhve experta na telekomunikace. Ten v neděli ráno zemřel, uvedl list Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Z klubu Pulse odvážejí zraněného experta na telekomunikace.

Článek

Sedmatřicetiletý expert na telekomunikace Phillip Sheriff v neděli ráno podlehl vážným zraněním. Střepy z láhve se mu dostaly až do mozku. Zanechal po sobě dvě děti.

Foto: Profimedia.cz

Londýnská policie odváží zadrženého

Útočníkem byl 25letý ředitel Ashley Charles, který byl zadržen a skončil ve vazbě. Nyní bylo obvinění překvalifikováno z pokusu o vraždu na vraždu. U předběžného slyšení před soudem nevypovídal, potvrdil pouze svou identitu a datum narození.

Motiv tak zůstává skryt.

Foto: Profimedia.cz

Jessie J na uvedení BlackBerry Messengeru

Závěr velkolepé párty k uvedení komunikačního systému BlackBerry Messenger šokoval i zpěvačku Jessii J, která na ní vystupovala. Kromě ní vystoupil i Wretch 32.

Foto: Profimedia.cz

Policie před klubem Pulse

Párty se účastnili i rapper Chipmunk, hvězdy reality show Made In Chelsea a modelka Georgia Salpa nebo bývalý člen N-Dubz Fazer.

BlackBerry

BlackBerry je souhrnný název pro smartphony, technologie a služby související s jejich provozem

Jejich vývojářem je společnost Research in Motion (RIM)

Používání BlackBerry je nejrozšířenější v severní Americe

Předností služby BlackBerry je stálá synchronizace dat v přístroji a na serveru

Reklama

Výběr článků

Načítám