Hlavní obsah

Padesátiprocentní slevy vyvolaly mezi Slováky šílenství, lidé po sobě i šlapali

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spišská Nová Ves

Padesátiprocentní snížení cen v obchodním centru ve Spišské Nové Vsi způsobilo mezi lidmi davové šílenství. Server spisska24.sk uvedl, že příčinou velkých slev bylo otevření konkurenčního obchodního domu ve městě.

Davové šílenství v nákupním centru ve Spišské Nové VsiVideo: spisska24.sk

 
Článek

V nočních hodinách, kdy supermarket premiérově otevíral, se tlačilo před obchodem asi tisíc lidí. Moc nechybělo a lidi se kvůli slevám pobili. Padaly nadávky, lidé se přetahovali o nákupní vozíky i o zlevněné zboží. V okolí nákupního centra kolabovala doprava. Lidé nakupovali především základní potraviny jako těstoviny, mouku, cukr.

Foto: spisska24.cz

U obchodu musela zasahovat záchranka.

Několik osob utrpělo v bezhlavé tlačenici zranění a musela zasahovat záchranka. Dvě ženy přitlačily nákupní vozíky, dalšího člověka dav pošlapal, když upadl na zem.

Davové šílenství skončilo ve tři hodiny nad ránem, kdy bylo prakticky vyprodáno. Konkurence pak otevírala brány v osm hodin ráno a tam se už nakupovalo bez davové hysterie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám