Hlavní obsah

Výtržníka odvedla na policii matka, zahlédla jej v televizi při rabování

Právo, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ne všichni rodiče účastníků nepokojů jsou ochotni přejít řádění svých potomků mlčením. Matka 15letého výtržníka ze Salfordu sama předala syna policii, informovala v pátek BBC.

Článek

Bezpečnostní kamery v úterý večer zachytily hocha ve chvíli, kdy se v obchodním středisku v Salfordu snažil vypáčit rolety jedné z prodejen. Když jej na záběrech v televizi poznala matka, zhrozila se a odvedla ho na stanici. Mladík bude zřejmě obviněn z rabování.

„Když jej spatřila v televizi, byla v šoku, zároveň jí ale cloumala zlost,“ upřesnil Garry Shewan z vedení policie v hrabství Velký Manchester.

„To, co udělala, je obdivuhodné a já jí děkuju za to, že syna odevzdala místním policistům. Muselo to pro ni být velmi těžké,“ dodal.

Reklama

Související témata:

Související články

V Londýně zemřela pátá oběť nepokojů

V londýnské nemocnici v noci na pátek zemřel 68letý muž zraněný při pondělních nepokojích v západní části města. Stal se tak pátou obětí srážek mladých...

Výběr článků

Načítám