Hlavní obsah

Slovenskou olympioničku omámil neznámý muž a unesl ji

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Neznámý muž v noci ze soboty na neděli naskočil do automobilu slovenské olympioničky Daniely Peškové (26) a omámil ji. Probrala se asi za hodinu na místě vzdáleném 15 kilometrů od místa činu. Ve čtvrtek o tom informovala slovenská média.

Foto: Profimedia.cz

Slovenská policie pátrá po neznámém muži.

Článek

Sportovní střelkyně se vracela ze soutěže v Německu a v Bratislavě zastavila na čerpací stanici. Když chtěla odjet, postavil se jí do cesty neznámý muž, který vzápětí nastoupil do vozidla. Pešová tvrdí, že muž ji něčím píchl a víc si nepamatuje. Když se probrala, zatelefonovala na tísňovou linku. Únosce ji zanechal v obci Rovinka nedaleko Bratislavy.

Sportovkyni odvezli do nemocnice. Lékaři objevili dvě červené tečky pod pravou klíční kostí. Mohla to být stopa po elektrickém paralyzéru. Testy přítomnost omamné látky nepotvrdily.

Pešková by měla startovat na březnovém mistrovství Evropy v italské Brescii. Na olympiádě v Pekingu obsadila deváté místo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám