Hlavní obsah

Muž vykastroval přítele své nezletilé dcery. Vadilo mu, že je o 40 let starší

Právo, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bielefeld

Sedmačtyřicetiletý Němec s ruskými kořeny Helmut Seifert z Bielefeldu nedokázal potlačit svůj rodičovský hněv a zmrzačil 57letého přítele své 17leté dcery. Nesouhlas s jejich vztahem dal najevo velmi brutálním způsobem, o deset let staršího muže totiž při vědomí v jeho bytě vykastroval nožem na chléb.

Foto: Profimedia.cz

Rozezlený otec zaútočil na přítele své dcery nožem na chléb. Ilustrační foto

Článek

Ve chvíli, kdy se Seifert dozvěděl o vztahu své nezletilé dcery s 57letým Phillipem Genscherem, šel okamžitě na policejní stanici. Muži zákona mu však řekli, že nemohou nijak zasáhnout, protože jeho dcera už má věk na to, aby prováděla intimní hrátky, s kým uzná za vhodné. Dokud dělá vše o svobodné vůli, je to legální, slyšel od policistů otec, který se rozhodl dát najevo svůj nesouhlas muži osobně.

"Rozzlobený muž poté podle našich informací získal v továrně dva kolegy, kteří mu byli ochotní pomoci, a společně se vydali do domu oběti. Tam muže přiměli svléknout kalhoty a při plném vědomí ho vykastrovali. Odňatá varlata poté hlavní útočník odnesl," uvedli tamější policisté.

Genscher po útoku málem vykrvácel, ale zvládl aspoň uvědomit policii, která naštěstí zalarmovala záchrannou službu včas. Muž díky včasnému zásahu přežil, ale bude už do konce života eunuchem.

Vnímal to jako otcovskou povinnost

Seifert se ke svému činu přiznal a v příštím roce bude souzen pro pokus o vraždu. Ani u soudu však neprozradil, kdo byli jeho dva komplici. Prozradil jen, že o podivném vztahu své dcery se dozvěděl od anonymního volajícího. Když mu policisté řekli, že nemá jak muže zastavit, rozhodl se, že si cestu najde.

"Viděl jsem to jako svou otcovskou povinnost," dodal Seifert.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám