Hlavní obsah

Brit zabil ženu a dceru, pak i sebe

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oswestry

Rodinnou tragédii zažilo v pátek Oswestry v britském hrabství Shropshire. V domku na předměstí byla ráno nalezena těla dvou zavražděných žen, matky a dcery. O několik hodin nalezla policie v nedalekém poli i tělo otce rodiny. Téměř identický případ se přitom v témže městě odehrál zhruba před rokem a půl.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Policie uvedla, že v případu už po nikom dalším nepátrá. To naznačuje, že muž zabil obě ženy a pak i sebe, naznačil web listu The Times.

Vyšetřování vraždy zahájila policie v pátek ráno, když byla nalezena těla 55leté Susan McFallové a její 18leté dcery Francesky McFallové. Žily na úplném okraji města v ulici obklopené zemědělskou půdou.

Mluvčí záchranky ve West Midslands uvedl: „Zavolali nás dnes před 5:20.“ Pak policie dům obšancovala.

O pět hodin později policie našla v polích 48letého prodejce květin Hugha McFalla, který bydlel s oběma ženami.

Po nálezu muže inspektor Mick Homden sdělil: „Mohu potvrdit, že policisté nalezli tělo muže v v oblasti Oswestry krátce po 9.30- Z tohoto důvodu policie už nehledá nikoho dalšího v souvislosti se smrtmi.“

Vraždy byly spáchány rok a půl poté, co ve stejném městě zabil Christopher Foster svou ženu a dceru. I on poté ukončil svůj život.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám