Hlavní obsah

Dívku vraždili, vyděšení rodiče omylem poslali policii na jinou adresu

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Když se někdo snažil zavraždit 20letou dívku v bratislavském bytě, ona ještě stihla zavolat rodičům. Rodiče však omylem poslali policii do jiného vchodu. Dívka měla podříznuté hrdlo a na těle měla čtyři bodné rány.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Vražda se odehrála na Sibírské ulici v Bratislavě. Dívka byla studentkou Technické univerzity a v Bratislavě bydlela v pronájmu. Z vyšetřování je zřejmé, že někdo na ni zaútočil, ale dívka v zoufalství nevolala na policii, nýbrž rodičům.

Ti bydlí několik desítek kilometrů od Bratislavy v okrese Dunajská Streda. Před tím, než nasedli do auta, aby odjeli za dcerou, zavolali policii. Po telefonu však nahlásili číslo vchodu 31 místo správné adresy s číslem jedna.

Policie tak odjela zkontrolovat byt o několik, vchodů dál. V té době někdo dívku zavraždil. Když rodiče dorazili na místo, našli dceru zavražděnou. Zločin se přitom stal jen několik desítek metrů od budovy policejního prezidia.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám