Hlavní obsah

Vydávala se za nezletilou a pak svého vilného muže dala zatknout

Novinky, Tomáš Reiner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cardiff

Velšská policie zatkla 68letého muže, který na internetu hledal nezletiletou dívku, s níž by mohl mít pohlavní styk. Strážce zákona na něj upozornila jeho manželka, která se internetu vydávala za čtrnáctiletou dívku, aby ho přistihla.

Foto: , Novinky

Článek

Podle deníku The Times podezřívala 61letá Cheryl Robertsová svého manžela Davida už dlouho vzhledem k tomu, kolik hodin trávil u počítače. Osudnou se muži stala zpráva, kterou před odchodem z domu v Bridgendu na jihu země nevymazal, a manželka si ji přečetla.

Když si pak na stejném komunikačním fóru vytvořila profil jako čtrnáctiletá dívka a zkontaktovala manžela, dostala od něj intimní video. Jakmile si s ním později dohodla sex, dala ho zatknout. Roberts zjistil totožnost svého virtuálního protějšku, až když měl pouta na rukou.

Roberts tvrdil, že neměl sex s žádnou nezletilou, touhu ale nepopřel a ve středu mu soud nařídil povinně podstoupit program pro sexuální delikventy a rovněž mu zamítl přístup k dětem na internetu.

Manželka se s ním údajně rozvést nechce. Pár je bezdětný, ale oba mají děti z předchozích svazků. 

Reklama

Výběr článků

Načítám