Hlavní obsah

Muž v masce Zorra znásilnil teenagerku se slovy, že chce mstitelovy potomky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Swansea

Pětapadesátiletý Brit Mario Duggan stanul v pondělí před soudem ve města Swansea. V masce Zorra mstitele 5. července znásilnil ve velšském městě Carmarthen 18letou dívku se slovy, že chce Zorrovy děti, píše britský Daily Mail. Duggan byl známý tím, že chodil ulicemi v černé kápi, masce a plášti, jaké měl Zorro. Jeho jednání je ovšem přesně opačné, než jakým slynul Zorro.

Foto: Jacky Naegelen , Reuters

Zorro je symbolem člověka obhajujícího spravedlnost. Příběh byl mnohokrát zpracován, naposled v pařížském muzikálu.

Článek

Duggana zachytil kamerový systém. V typickém kostýmu stál asi půlhodinu naproti klubu Metro, do kterého v časných ranních hodinách přišla osmnáctiletá dívka a chvíli se bavila s kamarády čekajícími venku. Když po dvaceti minutých vyšla sama z klubu, Duggan, který dospěl, že je opilá a přístupná, se k ní přidal. Oba pak kráčeli městem až k temné aleji u Jackson Lane.

Po čtyřiceti minutách dívka z uličky vyšla, ovšem už bosá a bez bílých jeansů a kalhotek. Mířila do centra. Znepokojení lidé ji obklopili a ona se jim okamžitě svěřila, že byla znásilněna.

Duggan mezitím šel z aleje pryč stejnou cestou, kterou do ní přišel. Policie ho rychle našla. Styl nepopíral, ale tvrdil, že se na něm oba dohodli. Našli však u něj dívčin růžový telefon samsung a dvoje kalhotky, o nichž Duggant tvrdil, že patří jeho bývalé přítelkyni.

Později ale přiznal, že kalhotky patřily dívce, která byla opilá a on jejího stavu v jistém rozsahu využil. Popřel ale znásilnění . Dívka však podle žalobce Kevina Riordana tvrdí, že styk byl zcela proti její vůli. Duggan ji prý srazil a řekl jí, že chce malé Zorry. Ona mu říkala ne a snažila se ho vehementně odstrčit .

Reklama

Výběr článků

Načítám