Hlavní obsah

Dvouletá dvojčata vypadla v Nitře z pátého patra

Novinky, Ivan Vilček, Bratislava, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nitra

Černou neděli zažila mladá rodina v Nitře na sídlišti Klokočina. Otec neuhlídal dvouletá dvojčata, kterým stačila chvilka nepozornosti otce a děti vypadly z okna na pátém poschodí paneláku. Chlapec zraněním podlehl, jeho sestřička bojuje v bratislavské nemocnici o život.

Foto: Novinky

Článek

Matka dětí v čase neštěstí nebyla doma. Dvojčata byla pravdě podobně sama v pokoji a dostala se k otevřenému oknu. Když se děti opřely o síťku proti hmyzu, ta povolila a děti spadly z výše asi 18 metrů na betonový chodník. Děti utrpěly vážná zranění.

Přivolaní záchranáři se přímo na místě snažili zachránit životy obou dětí a následně je převezli do nemocnice. Chlapec po převozu zemřel a jeho sestřičku převezli vrtulníkem do bratislavské fakultní nemocnice.

"Je to vzorná rodina, o děti se dobře starala. Netušíme, jak se něco takového mohlo stát," řekli sousedé deníku Nový čas. Policie začala vyšetřovat, zda se otec nedopustil trestného činu usmrcení z nedbalosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám