Hlavní obsah

Žena je podezřelá, že v Německu nechala v mrazáku mrtvé nemluvně

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Erfurt

V německém Erfurtu našli v úterý večer v mrazáku při vyklízení bytu mrtvolku nemluvněte. Státní zastupitelství ve středu informovalo, že podezřelá je jeho 37letá matka, která je vyslýchána. Teprve pitva však určí, jak dítě zemřelo, zda bylo obětí násilného trestného činu, nebo zemřelo přirozeně.

Článek

Tělíčko chlapce, jehož věk nebyl uveden, bylo objeveno v mrazáku. Státní zastupitelství uvedlo, že pitva se provede ve čtvrtek. Pak bude možné rozhodnout o dalším postupu i o kvalifikaci případného trestného činu.

Tělíčko zřejmě nechala v mrazáku jeho matka. Podle Bildu jde o Rusku.

Erfurtský případ není v Německu první. Soud už letos v březnu poslal na osm let do vězení matku tří mrtvých kojenců ze saského Plavna, jejichž tělíčka se po letech našla v mrazáku, v kufru a v truhlíku.

Tři mrtvá novorozeňata v mrazáku byla pak objevena loni v květnu ve vsi Wenden nedaleko Kolína nad Rýnem. I v této kauze čelila podezření z vraždy jejich matka. [celá zpráva] Dostala čtyři roky za zabití dvou potomků. [celá zpráva]

Loni se také objevily i zprávy o pěti mrtvých chlapcích ze severoněmeckého města Darry. Policisté jejich těla našli v domku, z vraždy také podezírali jejich matku.

Další případ je loni z května z obce Horb am Neckar ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko. matka se dušovala, že dítě nezabila, ale že se narodilo mrtvé. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám