Hlavní obsah

Exmanželé se pohádali, muž skončil s hráběmi zapíchnutými v hlavě

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUDAPEŠŤ

Po prudké hádce bývalých manželů z maďarského města Debrecen udeřila 57letá žena hráběmi do hlavy 60letého muže. Hrábě zůstaly zapíchnuté do mužovy hlavy. Podle portálu borsodonline.hu čtyři kovové zuby pronikly do lebky a dva z nich až do mozkové části.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Přivolaní záchranáři pak řešili problém, jak dostat muže do sanitního vozu. S hráběmi v hlavě se do sanitky nevešel, proto museli na místě upilovat rukověť. Po převozu do nemocnice museli lékaři zavolat hasiče, aby hrábě rozřízli.

Záběry, jak hasišči a lékaři dostávají hrábě z mužovy hlavy najdete ZDE. Upozorňujeme, že jde o záběry pouze pro silnější povahy.

"Chvíli jsme nevěřili vlastním uším, když nám do telefonu řekli, že máme pomáhat vytáhnout hrábě z hlavy pacienta tak, aby nedšlo k velkým vibracím," uvedl velitel hasičů László Vida.

Hasiči nakonec odstranili dva zuby, které byly nejhlouběji, hydraulickými nůžkami a další upilovali. Zbývající část lékaři vyoperovali. Stav pacienta je stabilizovaný, v současnosti leží na jednotce intenzivní péče.

Útočící exmanželka čelí podezření z trestního činu ublížení na zdraví. Policie zjišťuje, zda žena nekonala v sebeobraně, protože zraněný muž měl v ruce motyku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám