Hlavní obsah

V domě Francouzky našli pět mrtvých novorozenců

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Ve sklepě domu ve francouzském přístavu Cherbourg bylo ukryto pět těl mrtvých novorozenců. Našel je jeden z obyvatel domů. Policie v pátek zadržela jejich matku a vyslýchá ji.

Článek

Mrtvoly v plastikových pytlích našel ve sklepě šestatřicetiletý obyvatel činžáku. Okamžitě zalarmoval policii. Ta zjistila, že jde o děti 35leté ženy, se kterou muž poslední rok žije. Zadržela ženu, jejího předchozího partnera i toho současného, který ve sklepě pátral po zdroji silného zápachu.

Žena přiznala, že v letech 1999 až 2006 byla pětkrát těhotná. Když děti porodila, dala je do plastikových pytlů a odnesla do sklepa. Zatím není jasné, zda byly děti narozené mrtvé, nebo jestli zemřely na nedostatek péče či je zabila. Jedno ale mělo přes hlavu natažený igelitový pytlík, což může naznačovat, že ho matka udusila.

Ženu vyšetří i psychiatr. Je otázkou, zda žena vůbec akceptovala svoje těhotenství. Podle sousedů na ženě nebylo navenek patrné, že by byla v jiném stavu, takže ani její partneři nemuseli přijít na to, že je v očekávání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám