Hlavní obsah

Sériový jihokorejský vrah přiznal už 19 obětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOUL

Jihokorejec podezřelý ze sériových vražd mladých žen se přiznal k dalším sedmi vraždám. Celkově tak připravil o život nejméně devatenáct žen. Uvedla to v pondělí jihokorejská policie.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Všichni ocenění jsou zaměstnanci nemocnic Plzeňského kraje.

Článek

Muži zákona Ju Jonga Čchula (33) vyslýchali celý víkend. Podle prvních zpráv pachatel zabíjel proto, aby se "pomstil nenáviděným ženám a pro peníze".

Označil se za "psychicky labilního" - do tohoto stavu ho údajně přivedla manželka, když se s ním rozvedla.

Sedm vražd, k nimž se nově přiznal, spáchal v Incheonu, Busanu a Soulu. Právě jeho řádění v metropoli vyvolalo před časem paniku. Země je totiž proslulá nízkým počtem vražd.

Vraždil kladivem

Pachatel si vybíral zejména starší ženy, a to často mezi masérkami, tanečnicemi a prostitutkami. Dnes ukázal vyšetřovatelům místa vražd v Incheonu.

Muži zákona pracovali také na místě hromadného hrobu dvanácti  zavražděných, jejichž usmrcení muž přiznal v sobotu. [celá zpráva] Několik těl nemělo končetiny.

Podle policie Čchul ženy nejdříve pozval k sobě domů a tam je poté, co s nimi souložil, ubil kladivem.

Vrah byl zadržen minulý čtvrtek při útoku na vytypovanou oběť. Policistům stačil na pár hodin utéct. Nakonec ho dopadli nedaleko Soulu.

Reklama

Související témata:

Související články

V Jižní Koreji dopadli sériového vraha

V Jižní Koreji byl ve čtvrtek zadržen třiatřicetiletý sériový vrah Ju Jong Čchul, který je podezřelý, že zabil 19 lidí. Byl zadržen ve spojitosti...

Výběr článků

Načítám