Hlavní obsah

Rodiče se vrhli na auto, které se jim zloděj pokusil ukrást i s dítětem

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kansas City

Na benzínové pumpě v americkém Kansas City se v pondělí večer odehrálo hotové drama, které zachytily kamery nainstalované u parkoviště benzínky. Rodiče šestiměsíční dcerky po natankování čekali venku na přátele, když v tu chvíli se do jejich automobilu vkradl zloděj a snažil se s vozidlem ujet. V něm však stále bylo na zadním sedadle připoutané jejich malé dítě.

Článek

Rodiče Melanie Richmanová s manželem Aaronem ihned zareagovali, když kolem nich neznámý muž projel. Oba se zachytili okénka ve víře, že zachrání své dítě. Pachatel je chvíli táhl podél automobilu, čtyřiadvacetiletá Melanie se ale neudržela a spadla na zem.

O dva roky mladší Aaron se však stačil dostat skrz okno dovnitř a zloděje začal bít a kopat. Zneškodněný řidič poté havaroval jen kousek od parkoviště, vyskočil z vozu a utekl. Otec tak zachránil svou malou dceru i automobil.

Nikdo neutrpěl žádná vážnější zranění

Dvojice se v osudné pondělí před desátou hodinou večerní místního času přesouvala z Colorada do Eldonu v Missouri, když se zastavili pro benzín i spolu s přáteli, kterým natankování nákladního vozu trvalo déle.

Melanie Richmanová během incidentu utrpěla pohmožděniny ruky a nohy, její manžel si odnesl tržnou ránu na uchu. Oba však byli ošetřeni hned na místě a ani nemuseli být hospitalizováni. Policie po pachateli stále pátrá.

Reklama

Výběr článků

Načítám