Hlavní obsah

Poslední obětí vraha z Kitzbühelu je rakouský hokejista

Rakouské úřady identifikovaly poslední z pěti obětí muže, který o víkendu v rakouském Kitzbühelu patrně ze žárlivosti povraždil blízké své expřítelkyně včetně jejího nového přítele. Byl jím 24letý brankář druholigového rakouského klubu EC Kitzbühel, řekl v pondělí agentuře APA šéf místních kriminalistů Walter Pupp.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie ohledává dům v Kitzbühelu, kde bylo nalezeno pět tělVideo: Reuters

 
Článek

Samotný klub na svých webových stránkách potvrdil, že jednou z obětí masakru je jeho brankář Florian Janny. Byl prý oblíbený a den před nedělním zločinem byl díky svému vynikajícímu výkonu v utkání proti italskému Asiagu vyhlášen mužem zápasu.

Pětadvacetiletý Rakušan v neděli přiznal, že ze žárlivosti zastřelil svou 19letou expřítelkyni, její rodiče, jejího bratra a také jejího nového přítele. Muž se sám přihlásil na policii. "Právě jsem zavraždil pět lidí," přiznal se po krveprolití v rodinném domě.

Muž v Kitzbühelu zabil kvůli žárlivosti pět lidí

Evropa

Kitzbühel, který má kolem 8000 obyvatel, je světoznámý hlavně lyžařskými závody, které se každoročně pořádají v místním areálu Hahnenkamm. Tyrolské lyžařské středisko je nyní v šoku a radnice vyvěsila černou vlajku.

Reklama

Výběr článků

Načítám