Hlavní obsah

Na zahradu rodinného domu se zřítilo letadlo

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Compton

Malý jednomotorový letoun spadl ve středu odpoledne na zahradu rodinného domu v Comptonu jižně od Los Angeles. Jeho obyvatel naštěstí vyvázl bez úhony. Vážně zraněný pilot skončil v nemocnici, jeho zranění ale nejsou život ohrožující, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na zahradu domu spadlo letadloVideo: Reuters

 
Článek

„V letadle byl pouze pilot, který utrpěl zranění a byl převezen do místní nemocnice. Škody na rezidenci jsou minimální. Poničena byla ale kůlna, která stála na zahradě, a obvodový plot. A také bylo poškozeno letadlo,“ uvedl náčelník hasičů v Comptonu Ken Benson.

Jako jeden z prvních byl na místě neštěstí komerční pilot Esteban Jimenez, který se o havárii dozvěděl na místním letišti. „Lidé mi to ukazovali a říkali, že je moje letadlo dole na silnici. Tak jsem sedl do auta a jel se podívat. Přijeli jsme jako jedni z prvních, pilota už ale vytahovali. Měl zakrvácený obličej, ale dobrá věc je, že byl živý,“ popsal Jimenez.

Podle Bensona byl v době pádu uvnitř domu jeho majitel, nic se mu ale nestalo. Nehodou se už zabývají příslušné úřady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám