Hlavní obsah

Mladík v Německu vyvraždil celou svou rodinu, včetně 25leté sestry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rostock

Městečko Rövershagen u Rostocku se stalo dějištěm krvavého zločinu. Šestadvacetiletý muž zavraždil svého otce, matku a o rok mladší sestru. Jejich mrtvoly potom pohřbil na odlehlém poli, píše server týdeníku Focus. Mladý muž je ve vazbě a policisté nyní případ vyšetřují.

Foto: Profimedia.cz

Dům ve Rövershagenu, kde se zločin stal.

Článek

Dvaapadesátiletý otec pracoval jako stavitel jeřábů, matka jako uklízečka. Spolu v rodinném domě s nimi žila ještě 25letá dcera.

Syn Andreas S. pracoval jako programátor a žil ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko. Zhruba před rokem se však opět vrátil k rodičům.

Zdá se, že za úhlednými zdmi domku se odehrávala velká rodinná dramata a hádky. Sousedé jednotlivé členy rodiny viděli ještě na počátku února. Potom se v oknech zatáhly žaluzie a zmizela auta členů rodiny.

Rodina v Německu pomohla mladíkovi z nesnází, ten ji nakonec ubodal

Evropa

Když se po nich sousedé ptali, syn tvrdil, že odjeli na dovolenou. To se ale nezdálo jeho tetě a nahlásila je jako pohřešované. Rozběhlo se pátrání a lživá strategie mladého muže se sesypala jako domeček z karet.

Policisté byli nakonec nasměrováni na pole mezi vesnicemi Roggentin a Kösterbeck, které je vzdušnou čarou asi 12 kilometrů vzdálené místo od domu. Na poli byly objeveny zahrabané mrtvoly.

Sousedé říkají, že rodina byla uzavřená, s ostatními si jeho členové maximálně popřáli hezký den nebo prohodili několik frází, když je náhodou potkali.

Proč přesně se mladík s rodinou pohádal, a nakonec tři její členy zabil, není dosud jasné.

Reklama

Výběr článků

Načítám